Social Media

Social Media is een term die je vaak hoort! Maar wat houdt Social Media nou eigenlijk in? Wij defineren het altijd als volgt: Alle media op internet die de internetgebruiker in staat stelt te communiceren of iets te delen met andere gebruikers.  Het is geen trend, maar een nieuwe manier van communiceren!

Sociale Media geven je leuke, handige en snelle communicatiemiddelen in handen. Ook zakelijk gezien heeft het gebruik van ervan een grote meerwaarde. Het heeft namelijk alles te maken met imago- en reputatiemanagement. Doe je als bedrijf nog niets met Facebook of Twitter? Je werknemers waarschijnlijk wel. Is bijvoorbeeld helder hoe zij zich mogen uitlaten over werk gerelateerde zaken op Social Media? We weten inmiddels dat Social Media je veel op kan leveren: bekendheid, nieuwe klanten, werknemers enzovoorts.

De meest gebruikte Social Media in Nederland zijn:

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube
  • Google +

 

Incompany Social Media training

Het is wel belangrijk goed doordacht te werk te gaan, want verkeerd gebruik van Social Media kan je reputatie schaden. Waar moet je dan precies aan denken? Hoe zit het met algemene richtlijnen voor het Social Mediagebruik, privé en zakelijk en wat zijn de do’s en dont’s? Na een Incompany Social Media training ben je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

 

Strategisch Social Mediaplan

Met onze ruime ervaring is het ook mogelijk om door ons een strategisch Social Media plan te schrijven. Na dit plan weet je precies welke communicatiemogelijkheden er op Social Media voor jouw bedrijf liggen. Natuurlijk komen wij dit plan toelichten en helpen je daarna ook verder met je Social Media Activiteiten.

Social-media-Doe-eens-gek copy

Reacties gesloten