Websites

De BananenRepubliek is als full-service internetbureau specialist in het realiseren van professionele websites. Ben jij op zoek naar een website met een professioneel design? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van internetspecialisten heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van grafisch mooie en technisch goede websites.

Internetadvies

De mogelijkheden op het internet zijn eindeloos. Wij kunnen je in dit traject perfect adviseren en begeleiden. Laat je daarom door ons team voorzien van het juiste internetadvies om het maximale uit het internet te halen!

Webdesign

In onze professionele ontwerpen staan de wensen van onze klanten centraal. Wij zorgen ervoor dat je website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar dat het grafische gedeelte van je website ook functioneel is. Aan een webdesign worden andere eisen gesteld dan aan een printdesign, zoals een advertentie of een folder. Wij hebben dan ook gespecialiseerde internetdesigners in dienst.

Je website zelf beheren

Met het Content Management Systeem van Banana-web kan jij  zonder verstand van de techniek je eigen website qua inhoud en afbeeldingen zelf beheren. Zo verzeker jij jezelf van een actuele website.

Optimalisatie voor zoekmachines

Wanneer de website online staat is het begin gemaakt, maar om goed vindbaar te worden in zoekmachines zoals Google komt veel meer kijken. Wij hebben ruime ervaring met zoekmachineoptimalisatie.

Contact

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

 

Reacties gesloten